AS - Braća Stanković zapošljava 75 radnika

Bez autora
May 06 2014

Pekarska industrija AS - Braća Stanković, iz Grocke planira ove godine proširenje kapaciteta, povećanje proizvodnje i otvaranje novih radnih mesta. Planirana je kupovina dva proizvodna pogona da bi se dnevna proizvodnja povećala na 200.000 komada pekarskih proizvoda u drugoj polovini 2014, za šta se predviđa zapošljavanje još 75 radnika. Firma planira i proširenje asortimana sa osam novih vrsta hleba i 10 vrsta peciva, kojih sada nema na tržištu Srbije, rekao je vlasnik Dragan Stanković. Pekarska industrija AS - Braća Stanković u septembru 2013. godine postala je vlasnik proizvodjača hleba i peciva "Pekare Kikinda", "Gradske pekare Šabac" i "Žitostig Požarevac".

AS - Braća Stanković zapošljava 75 radnikaPekarska industrija AS - Braća Stanković, iz Grocke planira ove godine proširenje kapaciteta, povećanje proizvodnje i otvaranje novih radnih mesta.

Planirana je kupovina dva proizvodna pogona da bi se dnevna proizvodnja povećala na 200.000 komada pekarskih proizvoda u drugoj polovini 2014, za šta se predviđa zapošljavanje još 75 radnika.

Firma planira i proširenje asortimana sa osam novih vrsta hleba i 10 vrsta peciva, kojih sada nema na tržištu Srbije, rekao je vlasnik Dragan Stanković.

Pekarska industrija AS - Braća Stanković u septembru 2013. godine postala je vlasnik proizvodjača hleba i peciva "Pekare Kikinda", "Gradske pekare Šabac" i "Žitostig Požarevac".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik